Ostatní příslušenství

EFP PENETRAČNÍ NÁTĚR

EFP

+ Použití jako penetrace, pojivo a těsnicí prostředek
+ Zlepšuje lepicí sílu a trvanlivost
+ Použití na širokou škálu stavebních materiálů
+ Použití jako vodotěsný spojovací prostředek

Balení

1 krabice = 4 x 5l
1 paleta = 40 krabic

POKRYTÍ

Spotřeba penetrace Eco Fusion pro konkrétní aplikaci závisí do značné míry na struktuře a pórovitosti povrchu, na který je aplikována, a níže uvedené údaje jsou pouze orientační.

+ Příměs – 5 až 15 litrů na 50 kg běžného portlandského cementu
+ Lepicí kaše – 3 až 5 metrů čtverečních na litr
+ Penetrace/těsnicí hmota – až 20 metrů čtverečních na litr

ECO FUSION TILERS PRIMER je polymerní emulze na bázi styren-butadienu určená k použití jako penetrační nátěr, spojovací prostředek a těsnící hmota, speciálně vyvinutá pro zlepšení přilnavosti a dlouhodobé trvanlivosti spoje mezi lepidlem a jakýmkoli povrchovým podkladem. Je bezpečný a lze jej použít na širokou škálu stavebních materiálů včetně aplikací, kde je pravděpodobný kontakt s vodou.

Eco Fusion Tilers Primer lze použít jako vodotěsný spojovací prostředek, pokud se smíchá jako kaše s čistým cementem, a lze jej snadno přidávat do směsí pískocementových potěrů, omítek a vnějších omítek, čímž se dosáhne účinku snižování množství vody a plastifikace. Zlepšuje také přilnavost za mokra a přilnavost omítky ke stávajícímu podkladnímu zdivu. Eco Fusion Tilers Primer je vynikající penetrační nátěr pro porézní povrchy, jako jsou pískocementové potěry, sádrové omítky, starý/opotřebovaný beton a štuk, protože snižuje pórovitost, prašnost povrchu a zlepšuje počáteční přilnavost, takže následně aplikovaná lepidla, omítky nebo štuky mohou dosáhnout spolehlivého a trvanlivého spojení se základním podkladem.